Voor lichamelijk en geestelijk welzijn

Meer geluk, verbinding en beweging in je leven!

Transformatie Coaching

Wil je:

Je lekker in je vel voelen?
Meer vitaliteit en minder stress?
Meer grip op je leven?

Kundalini Yoga

Wil je:

Meer innerlijke rust?
Meer fysieke vitaliteit?
Meer in je kracht staan?

Transformatie Coaching

Wil je meer innerlijke rust, meer levensgeluk en meer betekenis in je leven?
Wil je van fysieke klachten af waar je al lang mee loopt als gevolg van stress?

Neem het heft in handen en ga aan de slag om een leven te creëren met meer geluk, verbinding en voldoening. Start nu en breng beweging in je leven; en voel meer fysiek en mentaal welbevinden.

Echt resultaat komt door te werken van binnen naar buiten: Verandering ontstaat eerst binnen ons, waarna de buitenwereld als reactie hierop verandert.

Young couple practicing yoga sitting in lotus position on yoga mats
Open Hands Meditation concept. Woman sitting in lotus position , Candle light, Cozy Atmosphere

Kundalini Yoga

Kundalini Yoga is de gebruiksaanwijzing voor het menselijk lichaam. Een krachtige methode om te leven vanuit verbinding met wie je werkelijk bent. Waardoor je je geestelijk en lichamelijk gezond voelt!

Kundalini Yoga werkt op je bewustzijn. Het is een mix van verschillende oefeningen. Onderdeel ervan zijn; ademhalingstechnieken, fysieke oefeningen gericht op mobiliteit en kracht, meditatie en het zingen van mantra’s. Het doel is het vergroten van het bewustzijn, verbeterde fysieke vitaliteit en het vergroten van levensgeluk.

Workshops en bijscholingen

Door je verdiepen in kundalini yoga, verdiep je het effect en de ervaring. Ik heb 3 krachtige workshops ontwikkeld gericht op het vergroten van kennis op het gebied van kundalini yoga alignement en ademhaling (pranayama). Door het combineren van westerse kennis op het gebied van anatomie en fysiologie met de oeroude kennis van kundalini yoga verdiep je je eigen beoefening. Daarnaast geeft deze kennis yogaleraren inzicht en houvast voor het geven van een betere yogales.

Retraite: Renew to be You!

Er is op dit moment geen retraite gepland.

marcusreviewfoto 2

Marcus Louwerse

Technical architect Philips, Nuenen

"Omdat ik zelf yoga leraar ben is het voor mij niet altijd even makkelijk om bij een ander les te volgen. Hoewel de yoga reeksen voorgeschreven zijn in Kundalini yoga wil dat niet zeggen dat de leraar geen invloed heeft op de ervaring ervan. Daarbij is voor mij de ‘flow’ van groot belang en dat zit hem in de juiste timing van inspanning en ontspanning of pauze. Jasper heeft hier een goed gevoel voor. Hij schroomt niet om je uit te dagen door een pittige les te geven die toch voor alle niveaus toegankelijk is."

Marguerite TUe foto nieuwe website

Marguerite de Faber

Secretaresse TUe, Eindhoven

"Jasper is een fijn mens, voelde me meteen ‘thuis’ bij hem. Hij coacht zeer kundig, relaxed en empathisch. Hij gebruikt geen ‘trucjes’ maar voert echte gesprekken en combineert deze op een prettige manier met yoga en meditatie wat enorm helpt om tot inzichten te komen. Hij geeft me waardevolle handvatten, respecteert mijn tempo maar spoort me wel aan tot actie en doorpakken. Het past me als een comfortabele jas. Gun jezelf een traject met Jasper, je wordt er een blij mens van!"

kisspng-chakra-sahasrara-tattoo-kundalini-om-chakra-symbols-5b3c40d16c51f3.2317329815306754094437

Guido

Logistiek planner, Oirschot.

Om te ervaren wat kundalini yoga precies is heb ik eerst 2 prive lessen genomen. Na deze lessen ben ik door gegaan met de groepslessen.
Ik ben begonnen met kundalini yoga om me meer bewust te zijn wat er speelt in mijn lichaam.
Te leren en te herkennen wat je voelt. De afwisseling van de lessen vind ik heel fijn. Jasper is een fijne docent met veel ervaring en mooie verhalen en humor.

Over Jasper Jansen

Mijn passie is om mensen te ondersteunen naar een leven in verbinding met zichzelf, vol plezier en met een open hart.

Ik heb meer dan 15 jaar ervaring met het coachen en behandelen van mensen op fysiek en mentaal vlak. Leren om te luisteren naar jezelf en daar naar te leven is vaak een hele uitdaging. Door te leren voelen wat er nodig is, en daar actie op te ondernemen kunnen we stap voor stap een mooier leven voor onszelf creëren.

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  • Blijf op de hoogte van mijn nieuwste coaching workshops en webinars
  • Blijf op de hoogte over mijn yogalessen, workshops en retraites
  • Ontvang aanbiedingen en profiteer van korting op workshops/retraites/coaching