Coachings trajecten

Hoe werkt Kundalini Yoga Coaching?_DSC0021

Focus houden op je doelen:
In een wereld vol afleiding is het maar al te makkelijk om van je doelen af te wijken.
Je focus behouden is erg moeilijk. Mensen vinden het fijn om hun doelen te veranderen, zodat ze niet hoeven te committeren en om te gaan met hun weerstanden en uitdagingen.
De rol van de coach is om de cliënt op een zachte maar duidelijke manier te ondersteunen hun ogen op het doel te houden. Te helpen door te zetten ondanks de weerstanden die de cliënt zal tegenkomen op zijn pad.

Doorbreken blokkades 
Iedereen heeft overtuigingen. Sommige overtuigingen ondersteunen ons, maar anderen kunnen ons blokkeren om onze doelen te bereiken of maken ons ongelukkig.
Tijdens de coaching sessies werken we aan deze overtuigingen. We versterken waar nodig en we veranderen negatieve gedachtes en overtuigingen in positieve.

Begeleiding met de yoga & meditatie:
Als kundalini yoga coach gebruik ik mijn expertise om een yoga en meditatie plan te maken dat past bij de cliënt. De yoga en meditatie zal de cliënt helpen om haar of zijn blokkades op te heffen, rust te geven, kracht om door te zetten en focus om de doelen te bereiken.
Daarnaast het leren over yoga en meditatie technieken, yoga filosofie en levensstijl.

Opstellen van actie plannen en stappen:
Het opstellen van een actieplan om de doelen te bereiken. Te begeleiden bij het behalen van de (tussen) stappen. Het creëren van een optimale omgeving om de doelen te bereiken is daarbij cruciaal.

deniz-altindas-38128-unsplash

100% ondersteuning:
Tijdens het coachingstraject geef ik de cliënt 100% ondersteuning.  Gemiddeld plannen we elke 2 weken een coachingsafspraak (Iive of via skype) en tussendoor kan de cliënt  altijd e-mailen.

Trajecten :
De duur van een traject is afhankelijk van de doelen die de cliënt stelt.
Bijvoorbeeld 6 afspraken, een tijdspad van 3 maanden, 6 maanden of 1 jaar.
Intake:
Tijdens de intake wordt duidelijk wat de visie en doelen zijn van de cliënt.  Daarna kijken we welke stappen ondernomen moeten worden om het doel (of de doelen) te bereiken, welke uitdagingen in de weg staan en hoe ik als Coach jou kan ondersteunen.

Coachings producten

Afhankelijk van de vraag van de cliënt en de doelen die gesteld worden kunnen we kiezen uit verschillende coachingsproducten:

  • Een Coachingstraject van 3 maanden, 6 maanden of 1 jaar.
  • Een Coachings Plus traject: een traject van minimaal 3 maanden inclusief een intensief Retraite weekend van 3 dagen om je persoonlijk proces te versnellen.

Een intakegesprek van 1,5 uur is gratis als je een Coachingstraject afsluit!
(normaal 97,50 incl. btw). 

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

 

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close