Transformatie Coaching

Wil Je Ook Echt Vooruit?

Dan ben je hier op de goede plek.

Transformatie Coaching is bedoelt voor als je:

 • Duidelijkheid wilt krijgen over wie je bent en wat je wilt.
 • Balans wilt krijgen tussen werk, vrije tijd, relaties en persoonlijke ontwikkeling.
 • Uitdagingen wilt aangaan, en hun beperkende overtuigingen wilt doorbreken.
 • Begeleiding wilt bij een nieuwe uitdaging in je leven.
 • Op zoek bent naar meer innerlijke rust.
 • Naar je volledige potentie wilt leven.
 • Yoga en meditatie wilt integreren in je dagelijks leven.
 • Je zelfvertrouwen wilt vergroten.
 • Fysieke klachten hebt en hier aan wilt werken.
 • Minder stress en meer ontspanning wilt in je leven…

Ja, daar herken ik mezelf in, kan je me meer vertellen?

 • Een coachingstraject is een persoonlijk individueel proces, gericht op wat jij nodig hebt om te groeien.
 • We maken verbinding met jouw diepste verlangens. En gaan op zoek naar wat er voor jou nodig is om dit te bereiken.
 • Tijdens mijn coaching sessies maken we onder andere gebruik van de kracht van Yoga en meditatie om je bewustzijn te verruimen, te veranderen, en om blokkades op te lossen die je weerhouden je doelen te bereiken.
 • Door verbinding te maken met ons lichaam, leren voelen wat er in jezelf gaande is, kunnen we leren stappen te ondernemen waarmee we ons hart volgen.
 • We werken om je innerlijke potentie te activeren. Echt succes in het leven komt wanneer je je ware zelf ontdekt, omarmt en hiernaar gaat leven.
 • Als je beseft wie je werkelijk bent, en aandurft om dit helemaal te ontplooien, dan zal je balans krijgen tussen je innerlijke wereld en de buitenwereld. Dit zorgt voor vermindering van stress, vermindering van fysieke klachten en vergroten van je levensgeluk!
 • Elke gedachte heeft invloed op onze energie en ons bewustzijn. Daarom is het van groot belang meester te zijn over je gedachten, om te focussen op dankbaarheid, je positieve kwaliteiten en wat goed is in je leven.

Hoe werkt Transformatie Coaching?

_DSC0021

Coaching vanuit het hart: 
Tijdens een coachingstraject is het alsof ik tijdje met je meeloop in je leven. Samen gaan we de uitdagingen aan, je staat er niet alleen voor. Je kan je verhaal kwijt en word ondersteund waar je het nodig hebt.
Dit geeft ruimte om te luisteren naar wat je ziel nodig heeft, en kracht om te doen wat jij nodig hebt om te floreren!
Geen magic trics, je moet het uiteindelijk zelf doen, maar wel met iemand die met je mee loopt en je aanmoedigt om te groeien, om jezelf te laten zien! Prachtig. Coachen vanuit je hart, vanuit verbinding, zo noem ik dat.

Maak tijd en ruimte om te voelen wat er nodig is: 
Als je geen tijd en ruimte maakt om te voelen wat er in jezelf speelt, kan je ook niet vooruit komen. Of in ieder geval niet op een manier die stroomt vanuit je hart.
Vaak hebben we allerlei manieren ontwikkeld om niet te hoeven voelen, we leiden onszelf af van wat echt belangrijk is. Dan is het geen wonder dat je je niet lekker voelt.
Wat wil je eigenlijk? En hoe kom je erbij dat je dat wilt? Is dat iets van jezelf, of komt dat ergens anders vandaan?
Ik zeg vaak: ‘We can’t heal unless we feel.’
Als we onze gevoelens de ruimte geven helemaal te worden gevoeld, dan kunnen we ze pas echt helemaal loslaten en vooruit.

Focus houden op je doelen:
In een wereld vol afleiding is het maar al te makkelijk om van je doelen af te wijken.
Je focus behouden is erg moeilijk. Mensen vinden het fijn om hun doelen te veranderen, zodat ze niet hoeven te committeren en om te gaan met hun weerstanden en uitdagingen.
De rol van de coach is om de cliënt op een zachte maar duidelijke manier te ondersteunen hun ogen op het doel te houden. Te helpen door te zetten ondanks de weerstanden die de cliënt zal tegenkomen op zijn pad.

Doorbreken blokkades: 
Iedereen heeft overtuigingen. Sommige overtuigingen ondersteunen ons, maar anderen kunnen ons blokkeren om onze doelen te bereiken of maken ons ongelukkig.
Tijdens de coaching sessies onderzoeken we je overtuigingen. We versterken waar nodig en we veranderen negatieve gedachtes en overtuigingen in positieve.

‘You owe it to yourself to be yourself.’ Yogi Bhajan

Begeleiding met de yoga & meditatie:
Yoga en meditatie kan een krachtig middel zijn om je te helpen meer verbinding te voelen met jezelf, om te voelen waar je blokkades en uitdagingen zitten, om deze aan te gaan vanuit liefdevolle aandacht. Dit geeft rust, kracht om door te zetten en focus om de doelen te bereiken.

deniz-altindas-38128-unsplash

Opstellen van actie plannen en stappen:
Als je je bestemming niet weet, kan je ook geen route uitstippelen. Daarom is het belangrijk om een stappenplan samen op te stellen. Wat moet je wanneer doen om je doelen te bereiken? Het creëren van een optimale omgeving om de doelen te bereiken is daarbij cruciaal.

100% ondersteuning:
Tijdens het coachingstraject geef ik je 100% ondersteuning.  Gemiddeld plannen we elke 2 weken een coachingsafspraak (Iive of via skype) en tussendoor kan je altijd e-mailen.

Intake:
Tijdens de intake wordt duidelijk wat je doelen zijn die je wilt bereiken.  Daarna kijken we welke stappen ondernomen moeten worden om het doel (of de doelen) te bereiken, welke uitdagingen in de weg staan en hoe ik als Coach jou kan ondersteunen.

Meld je nu aan voor een intakegesprek!
Nu t/m 31/01 voor de eerste 5 aanmeldingen 50% korting op een intakegesprek van 1,5 uur (normaal 97,50 incl. btw).

Klink op deze zin en meld je aan voor de nieuwsbrief!

Of vul je gegevens hieronder in en stel je vraag!

%d bloggers like this: