Jasper Jansen

Over mij:

Mijn naam is Jasper Jansen. Ik ben yogaleraar, coach, ademtherapeut en yoga teacher trainer. Ik organiseer workshops over ademhaling, yoga alignement en retraites.

Mijn passie is mensen helpen om fysiek en mentaal lekker in hun vel te zitten.
Dit doe ik door de kennis te combineren van mijn 19+ jaar als fysiotherapeut en manueel therapeut, en mijn jarenlange ervaring als kundaliniyogaleraar, coach en trainer.

Het combineren van het fysieke met het mentale is zeer krachtig. Want positieve verandering komt vaak niet voldoende als we deze los van elkaar benaderen.
De geest en het lichaam is namelijk niet los van elkaar te zien. Het is een geheel.

En als we aan beide werken, dan hebben kunnen we ons mooiste leven leiden:
Een sterk fysiek lichaam geeft ons de mogelijkheid om speels door het leven te bewegen, het is ons mooiste instrument, en leren hoe we goed voor ons fysieke lichaam zorgen is een must. Gaat het minder goed met je fysieke lichaam? Dan zal het mentaal ook minder goed met je gaan.
Een sterke vrije geest geeft je de mogelijkheid om met een frisse blik en vol creatieve energie in het leven te staan. Als je oude energie loslaat die je niet meer nodig hebt, dan houd je energie over om de uitdagingen aan te gaan die nu voor je staan, en om te genieten van het leven.

Het leren van een dagelijkse beoefening voor je lichaam en je geest, geeft je de vrijheid om een leven te leiden dat bij je past.

Mensen hierin te ondersteunen is mijn passie. Het is prachtig om te zien als mensen fysiek en mentaal tot leven komen.
Ik doe dit door een combinatie van coaching, yoga en meditatie en eventueel fysieke therapeutische behandeling in te zetten. Hier neem ik dan ruim de tijd voor. Geen 10 minuten zoals bij de huisarts, geen 25 minuten als bij de fysiotherapeut, geen 45 minuten als bij de psycholoog. Maar 1,5 uur per sessie.

Deze combinatie is uniek, en bijzonder effectief en krachtig.
Er is wel een maar.
De maar is dat het niet vanzelf gaat. Het is hard werken voor de cliënt. Het loslaten van oude gewoontes en gedachten, en het implementeren van nieuwe gewoontes en overtuigingen zorgt voor weerstand. En het kost tijd en aandacht.
Maar hoe groter de investering, hoe groter de winst.
En je doet het niet alleen, je krijgt 100% ondersteuning van mij als coach.

Deze week schreef een cliënt nog in een review: ‘Dit coachingstraject was de beste investering ooit’.
Wauw, dat was prachtig om te lezen. En ik ben ook supertrots op deze cliënt, want zij gaat er echt 100% voor. En daarom ook het geweldige effect.

Heb je meer vragen over wat ik doe? Stuur dan een mailtje, bel even op of kom langs voor een kop thee.

Jasper

36425816_1616765435089466_2835261113573048320_n

"We can't heal unless we feel"

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  • Blijf op de hoogte van mijn nieuwste coaching workshops en webinars
  • Blijf op de hoogte over mijn yogalessen, workshops en retraites
  • Ontvang aanbiedingen en profiteer van korting op workshops/retraites/coaching