Over Jasper Jansen

Wie ben ik?

Een spiritueel mens noem ik een zoeker. Een persoon op zoek naar zichzelf, zijn eigen ziel, zijn eigen zijn. Iemand op zoek naar zijn of haar eigen kracht,  op zoek naar een authentiek leven, voorbij je eigen blokkades, voorbij de overtuigingen die je weerhouden te zijn wie je bent. Je te uiten zonder angsten of projecties.

  • Doordat ik dit pad al jaren bewust doorloop, heb ik veel kunnen leren over mijzelf en over de menselijke geest.
  • Fysieke en mentale klachten ontstaan als er een disbalans is tussen je innerlijke wereld en je buitenwereld. Denk aan de vele factoren in ons leven waar je stress over kunt ervaren; je werk, je relatie met je partner, maar ook de hoge verwachtingen die je van jezelf hebt waardoor je je tekort vindt schieten.
  • Ons innerlijke leven bepaalt hoe we ons voelen. Fysiek en geestelijk. De mate van verbinding met onszelf, met onze ziel, is cruciaal voor je fysieke en mentale gezondheid.
  • Ik begon gedurende de jaren steeds meer een coachende rol op me te nemen tijdens mijn  behandelingen, als aanvulling op de fysiotherapeutische behandeling.
  • Ondertussen had ik ook de kundalini yoga teacher training gevolgd en was ik begonnen met het geven van yogalessen. Kundalini yoga paste vanaf het begin perfect bij mij.
  • Toen de opleiding kundalini yoga coaching voorbij kwam wist ik dat dit precies was wat bij mij hoorde. Al de ervaring van de afgelopen 20 jaar lijkt er toe te hebben geleid dat ik hier op werd voorbereid. Mijn ervaring vanuit de westerse geneeskunde, mijn ervaring met de oosterse wijsheden geven mij de mogelijkheden om de kracht van beiden te zien, en toe te passen binnen mijn werk, en natuurlijk mijn eigen leven.

Dit is dan ook mijn kracht als coach en therapeut. Ik combineer de kracht van het oosten en het westen en pas deze praktisch toe binnen ons moderne leven.

Jasper Jansen

36425816_1616765435089466_2835261113573048320_n

"We can't heal unless we feel"

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  • Blijf op de hoogte van mijn nieuwste coaching workshops en webinars
  • Blijf op de hoogte over mijn yogalessen, workshops en retraites
  • Ontvang aanbiedingen en profiteer van korting op workshops/retraites/coaching