Kundalini Yoga

Wat is yoga nu eigenlijk?

Yoga is een relatie; een relatie met jezelf en de wereld om je heen. Yoga helpt je om jezelf te zijn. Om te leven vanuit wie je werkelijk bent, in balans met jezelf, met de wereld. Binnen yoga is alles een win-win situatie. Wat goed is voor jou is goed voor de wereld.

Kundalini yoga is naar het westen gebracht door Yogi Bhajan. In 1969 begon hij voor het eerst met lesgeven in Los Angeles, California. Kundalini yoga wordt ook wel de yoga van het bewustzijn genoemd, het werkt direct op ons bewustzijn, het veranderen van ons perspectief en het doorbreken van blokkades die onze persoonlijke ontwikkeling in de weg staan.

Wat is Kundalini Yoga?
Kundalini Yoga werkt op je bewustzijn. Het is een mix van spirituele en fysieke oefening, die de chakra’s, de arcline en het aura beïnvloedt. Onderdeel ervan zijn; ademhalingstechnieken, fysieke oefeningen gericht op mobiliteit en kracht, meditatie en het zingen van mantra’s. Het doel is het vergroten van het bewustzijn, verbeterde fysieke vitaliteit en vergroten van levensgeluk.

Kundalini Yoga is een discipline van de geest en het licham om zo onze ziel te dienen.
Het houdt de geest helder, hierdoor kan je bewuster keuzes maken in het leven, het lost spanningen op, vermindert stress en geeft ons de kracht en het vermogen om naar ons hart te leven! Als je Kundalini Yoga in een groep doet dan vergroot je het effect van de oefeningen en meditaties.
We ruimen ons onderbewustzijn op van angsten en negatieve gedachten, we bouwen wilskracht, zelfverzekerdheid op en vergroten ons concentratievermogen.
Wil je zelf ervaren hoe het is en wat het met je doet?

Meld je Nu aan voor een gratis proefles.

Eindhoven

Locatie: Yogastudio Harri Nam
Christinastraat 2a, Eindhoven (barak links op het schoolplein).
Tijd: Donderdagavond 19:00 – 20:30
Proefles GRATIS.
10 lessenpakket €125 (10 lessen in 12 weken in te zetten)`. Losse les: €15

Helmond

Gezondheidscentrume Leonardus (3e etage)
Wethouder Ebbenlaan 131
5701 AH Helmond
Tijd: Dinsdagavond 19:00 – 20:30 (vanaf december 19:15 – 20:45)
Proefles GRATIS.
10 lessenpakket €125 (10 lessen in 12 weken in te zetten)`. Losse les: €15

Business Yoga / Privéles

Privéles Kundalini Yoga: 150 euro (1,5 uur). De prijs kan variëren afhankelijk van de leslocatie. Neem contact op voor meer informatie.
Private Kundalini Yoga lesson: 150 euro (1,5 hours). Contact me for more information. Price my vary depending on teaching location.

Voor meer informatie neem contact op via onderstaand contactformulier!

%d bloggers like this: