Voel je gezond, fit en krachtig!

Transformatie coaching

Transformatie Coaching is bedoeld als je niet alleen wilt overleven, maar echt tot leven wilt komen! Voor mensen die mentaal en fysiek in hun kracht willen komen te staan.

Ondanks dat je bewust in het leven staat, komen de uitdagingen van het dagelijkse leven tussen jou en je gestelde doelen. Als je gedreven bent om nu echte stappen te zetten om het beste uit jezelf te halen, en hiermee jouw wereld en de wereld om je heen positief te veranderen, dan is transformatie coaching wat voor jou.

Tijdens een coachingstraject werken we aan jouw persoonlijke doelen. Ik geloof dat een mens die zich verbonden voelt met zichzelf, in zijn kracht staat vanuit een open hart, en speels en creatief durft te zijn, de wereld elke dag een beetje beter maakt.

Een coachingstraject helpt jou om fysiek en mentaal lekker in je vel te zitten!

Wil je:

 • Meer innerlijke rust
 • Meer plezier in het leven
 • Een leven leiden dat bij je past
 • Je zelfvertrouwen vergroten
 • Je fysieke klachten verminderen: denk aan nekklachten/rugklachten.
 • Je stressklachten verminderen
 • Richting geven aan je leven, het stuur in eigen hand nemen
 • Je lekker voelen in je lichaam.
 • Je verbonden voelen met jezelf.

Voor wie is Transformatie Coaching bedoeld?

 • Je wilt graag ondersteuning voor het aangaan van je uitdagingen
 • Je bent gemotiveerd om verandering in je leven te brengen
 • Je staat open voor nieuwe ideeën en inzichten
 • Je wilt tijd en energie investeren in jezelf
 • Je bent geïnteresseerd in yoga en meditatie
 • Je wilt graag investeren in jezelf
 • Je voelt dat het tijd is voor verandering
 • Je wil jezelf laten zien zoals je bent! Je wilt gaan staan voor jezelf.

Daarnaast ook bijzonder geschikt voor speciale (fysieke) trajecten!

 • Langdurige stressklachten met burnout of depressie.
 • Langdurige stressklachten met fysieke klachten zoals rugklachten en nekklachten.
 • Langdurige stressklachten met hyperventilatie.
 • Als je veel last hebt van onzekerheid en spanningen.

Heb je zelf voor je gevoel alles al geprobeerd maar lukt het je niet? Langdurige ondersteuning geeft je een veel grote kans op echte verandering!

Hoe werkt een coachingstraject?

Een coachingstraject is een persoonlijk individueel proces, gericht op wat jij nodig hebt om te groeien. We maken verbinding met jouw diepste verlangens. En gaan op zoek naar wat er voor jou nodig is om dit te bereiken.

"You owe it to yourself to be yourself"

Yogi Bhajan

Coaching vanuit het hart

Tijdens een coachingstraject loop ik een tijdje met je mee in je leven. Samen gaan we de uitdagingen aan. Dit geeft ruimte en kracht om te doen wat jij nodig hebt om jezelf te ontwikkelen!

Geen magic tricks, je moet het uiteindelijk zelf doen, maar ik loop met je mee en moedig je aan om te groeien, om jezelf te laten zien! 

 

Maak tijd en ruimte om te voelen wat er nodig is

Als je geen tijd en ruimte maakt om te voelen wat er in jezelf speelt, is het veel moeilijker om vooruit te komen. Ik zeg vaak: ‘We can’t heal unless we feel.’ Als we onze gevoelens de ruimte geven om helemaal te worden gevoeld, dan kunnen we ze pas echt helemaal loslaten en ons verder ontwikkelen.

Focus houden op je doelen

De rol van de coach is om de cliënt op een zachte maar duidelijke manier te ondersteunen om hun ogen op het doel te houden. Te helpen om door te zetten ondanks de weerstanden die de cliënt zal tegenkomen op zijn pad.

 

Doorbreken blokkades

Iedereen heeft overtuigingen. Sommige overtuigingen ondersteunen ons, maar anderen kunnen ons blokkeren om onze doelen te bereiken of maken ons ongelukkig. Tijdens de coaching sessies onderzoeken we je overtuigingen. We versterken waar nodig en we veranderen negatieve gedachtes en overtuigingen in positieve.

Begeleiding met de yoga & meditatie

Yoga en meditatie kan een krachtig middel zijn om je te helpen meer verbinding te voelen met jezelf, om te voelen waar je blokkades en uitdagingen zitten, om deze aan te gaan vanuit liefdevolle aandacht. Dit geeft rust, kracht om door te zetten en focus om de doelen te bereiken.
Daarnaast helpt het persoonlijke yoga en meditatieprogramma bij te verminderen van fysieke klachten zoals zoals bijvoorbeeld rugklachten, nekklachten en schouderklachten.

Wat anderen zeggen over Transformatie coaching

36425816_1616765435089466_2835261113573048320_n

Mike

Calculator, Helmond

"Het intakegesprek ervoer ik als erg prettig. Dat kwam vooral omdat Jasper een warm persoon is en goed naar je luistert, waardoor we al snel op één lijn zaten. De coachingsgesprekken heb ik als zeer prettig ervaren, zeker omdat ik vond dat er een soort samenwerkingsverband was. Niet alles moest vanuit mijzelf komen, ook Jasper kwam met suggesties, ideeën en motiveert daar waar nodig.

De coachingsgesprekken zijn voor mij verhelderend geweest, zij hebben een aantal zaken bevestigd en ik heb daardoor meer inzichten gekregen. Hierdoor ben ik weer een stapje verder gekomen in mijn persoonlijke ontwikkeling."

Marguerite TUe foto nieuwe website

Marguerite de Faber

Secretaresse TUe, Eindhoven

"Jasper is een fijn mens, voelde me meteen ‘thuis’ bij hem. Hij coacht zeer kundig, relaxed en empathisch. Hij gebruikt geen ‘trucjes’ maar voert echte gesprekken en combineert deze op een prettige manier met yoga en meditatie wat enorm helpt om tot inzichten te komen.

Hij geeft me waardevolle handvatten, respecteert mijn tempo maar spoort me wel aan tot actie en doorpakken. Het past me als een comfortabele jas. Gun jezelf een traject met Jasper, je wordt er een blij mens van!"

Foto Angela voor website1

Angela Mollemans

"Jasper is een betrokken en betrouwbare coach. Vanuit zijn intuïtie, kennis en vaardigheid weet hij over te brengen wat belangrijk is voor mij. Niet alleen praten over, maar ook leren om bij je gevoel te komen en dat ook durven toe te laten.

Zijn coachingsopdrachten, Kundalini yoga en meditatie geven mij de kracht om te veranderen, verbinding te maken en mijn hart te volgen."

Meld je nu aan voor een oriënterend gesprek!

Een oriënterend gesprek is zeer waardevol omdat het duidelijk maakt wat je doelen zijn, je krijgt inzicht in wat je heeft weerhouden deze doelen eerder te bereiken, en het geeft je richting aan de stappen de je wilt ondernemen onderweg naar je doel.
Een oriënterend gesprek is de eerste stap van je transformatie.

Plan voor 21 mei je intakegesprek, en ontvang 15 yogalessen gratis bij je traject!

 

Over Jasper Jansen

Mijn passie is om mensen te ondersteunen naar een leven in verbinding met zichzelf, vol plezier en met een open hart.

Ik heb meer dan 15 jaar ervaring met het coachen en behandelen van mensen op fysiek en mentaal vlak. Leren om te luisteren naar jezelf en daar naar te leven is vaak een hele uitdaging. Door te leren voelen wat er nodig is, en daar actie op te ondernemen kunnen we stap voor stap een mooier leven voor onszelf creëren.