Herken je jezelf in deze vragen:

Is dit het nou?

Wie ben ik eigenlijk?

Wat kom ik hier eigenlijk doen?

Kan ik nog meer uit mijn leven halen? 

Hoe maak ik de volgende stap in mijn leven? 

En zorgen die gedachten voor:

Veel gevoelens van stress en onrust.

Een gevoel van doelloosheid in het leven.

Fysieke klachten zoals rugklachten, nekklachten, schouderklachten of hoofdpijn.

Het gevoel dat je je tijd aan het uitzitten bent.

Het knagende gevoel dat je je talenten niet aan het benutten bent.

Hoge mate van vermoeidheid en weinig levenslust.

Remember, it is your privilege and it is your right and it is the purpose of life, to be healthy, to be happy and to be holy. ~Yogi Bhajan

Wil je:

Meer innerlijke rust.

Je lekker voelen in je lichaam.

Richting geven aan je leven, het stuur in eigen hand nemen.

Je fysiek fit en vitaal voelen: Verminderen van bijvoorbeeld nekklachten/rugklachten.

Voor wie is Transformatie Coaching bedoeld?

Je bent gemotiveerd om verandering in je leven te brengen.

Je staat open voor nieuwe ideeën en inzichten.

Je wilt tijd en energie investeren in jezelf.

Je bent geïnteresseerd in yoga en meditatie.

Je wilt graag ondersteuning voor het aangaan van je uitdagingen.

Meld je nu aan voor een oriënterend gesprek!

Wat doen we tijdens een intakegesprek?

We onderzoeken heel praktisch het volgende:

Wat je echt wilt in je leven.

Wat je tot nu toe heeft tegen gehouden hier te komen.

Welke stappen je moet nemen om je doel te bereiken.

In februari en maart geef ik 5 GRATIS intakes weg.
Meld je nu aan en onderzoek wat Transformatie Coaching voor jouw kan betekenen!

Wat anderen zeggen over coach Jasper:

36425816_1616765435089466_2835261113573048320_n

Mike

Calculator, Helmond

"Het intakegesprek ervoer ik als erg prettig. Dat kwam vooral omdat Jasper een warm persoon is en goed naar je luistert, waardoor we al snel op één lijn zaten. De coachingsgesprekken heb ik als zeer prettig ervaren, zeker omdat ik vond dat er een soort samenwerkingsverband was. Niet alles moest vanuit mijzelf komen, ook Jasper kwam met suggesties, ideeën en motiveert daar waar nodig.

De coachingsgesprekken zijn voor mij verhelderend geweest, zij hebben een aantal zaken bevestigd en ik heb daardoor meer inzichten gekregen. Hierdoor ben ik weer een stapje verder gekomen in mijn persoonlijke ontwikkeling."

Marguerite TUe foto nieuwe website

Marguerite de Faber

Secretaresse TUe, Eindhoven

"Jasper is een fijn mens, voelde me meteen ‘thuis’ bij hem. Hij coacht zeer kundig, relaxed en empathisch. Hij gebruikt geen ‘trucjes’ maar voert echte gesprekken en combineert deze op een prettige manier met yoga en meditatie wat enorm helpt om tot inzichten te komen.

Hij geeft me waardevolle handvatten, respecteert mijn tempo maar spoort me wel aan tot actie en doorpakken. Het past me als een comfortabele jas. Gun jezelf een traject met Jasper, je wordt er een blij mens van!"

Foto Angela voor website1

Angela Mollemans

Ik kijk met een brede lach op mijn gezicht terug op heel fijne gesprekken met Jasper waarin ik me gehoord, vertrouwd en vooral op mijn gemak voelde. En wat een fijne uitwerking heeft het coachtraject op mij. Heel blij dat ik heb doorgezet en heb aangedurfd aan de slag te gaan. Wat een verandering met 6 maanden geleden.

Ik heb mijn huidige baan inmiddels opgezegd en ben nog bezig de baan te zoeken die nu beter bij mij past. Ik ben veel nieuwe dingen gaan doen en mijn gezondheid is stabiel en veel verbeterd door yoga, meditatie, sporten en veel minder stress. Ik straal en heb veel meer energie!

Hoe werkt een coachingstraject?

Een coachingstraject is een persoonlijk individueel proces, gericht op wat jij nodig hebt om te groeien. We maken verbinding met jouw diepste verlangens. En gaan op zoek naar wat er voor jou nodig is om dit te bereiken. Praktisch, doelgericht en effectief.

Laat je eigen kracht weer groeien!

Tijdens een coachingstraject loop ik een tijdje met je mee in je leven. Samen gaan we de uitdagingen aan. Dit geeft ruimte en kracht om te doen wat jij nodig hebt om jezelf te ontwikkelen!

Geen magic tricks, je moet het uiteindelijk zelf doen, maar ik loop met je mee en moedig je aan om te groeien.
Door echte stappen te maken in je manier van denken en doen, creëer je jouw nieuwe werkelijkheid.
Niemand heeft ooit blijvende verandering in zijn leven gebracht door op dezelfde manier te denken en te doen. Welke stappen ga jij maken?

 

Maak tijd en ruimte om te voelen wat er nodig is

Als je geen tijd en ruimte maakt om te voelen wat er in jezelf speelt, is het veel moeilijker om vooruit te komen. Ik zeg vaak: ‘We can’t heal unless we feel.’ Als we onze gevoelens de ruimte geven om helemaal te worden gevoeld, dan kunnen we ze pas echt helemaal loslaten en ons verder ontwikkelen.

Focus houden op je doelen

De rol van de coach is om de cliënt op een zachte maar duidelijke manier te ondersteunen om hun ogen op het doel te houden. Te helpen om door te zetten ondanks de weerstanden die de cliënt zal tegenkomen op zijn pad.

 

Doorbreken blokkades

Iedereen heeft overtuigingen. Sommige overtuigingen ondersteunen ons, maar anderen kunnen ons blokkeren om onze doelen te bereiken of maken ons ongelukkig. Tijdens de coaching sessies onderzoeken we je overtuigingen. We versterken waar nodig en we veranderen negatieve gedachtes en overtuigingen in positieve.

Begeleiding met de yoga & meditatie

Yoga en meditatie kan een krachtig middel zijn om je te helpen meer verbinding te voelen met jezelf, om te voelen waar je blokkades en uitdagingen zitten, om deze aan te gaan vanuit liefdevolle aandacht. Dit geeft rust, kracht om door te zetten en focus om de doelen te bereiken.
Daarnaast helpt het persoonlijke yoga en meditatieprogramma bij te verminderen van fysieke klachten zoals zoals bijvoorbeeld rugklachten, nekklachten en schouderklachten.

Meld je nu aan voor een oriënterend gesprek!

Over Jasper Jansen

Mijn passie is om mensen te ondersteunen naar een leven in verbinding met zichzelf, vol plezier en met een open hart.

Ik heb meer dan 15 jaar ervaring met het coachen en behandelen van mensen op fysiek en mentaal vlak. Leren om te luisteren naar jezelf en daar naar te leven is vaak een hele uitdaging. Door te leren voelen wat er nodig is, en daar actie op te ondernemen kunnen we stap voor stap een mooier leven voor onszelf creëren.