Workshop: Kundalini Yoga Alignment

"Een praktische workshop om je meer inzicht te geven in kundalini yoga asana’s"

In yoga is elke asana een ervaring op zich. Het is een oefening voor het vergroten van mobiliteit van je spieren, gewrichten en zenuwen, het vergroot je lichaamsbewustzijn en heeft invloed op je energetische doorstroming.

In deze workshop verdiepen we ons in verschillende yoga poses uit de kundalini yoga. We kijken naar de juiste uitvoering van de asana’s , de ondersteunende anatomie en biomechanica, het doel en de werking, het adempatroon en hoe je de asana’s veilig kan uitvoeren.

Voor wie is deze workshop?

Voor kundalini yoga leraren en kundalini yoga beoefenaren die zich willen verdiepen in kundalini yoga asana’s, die beter willen begrijpen wat de correcte uitvoering is om zo zijn/haar eigen beoefening te verbeteren of om als yogaleraar betere instructies te kunnen geven aan zijn/haar leerlingen.

Hoe ziet de workshop er uit?

De workshop is een combinatie van praktische uitvoering en theoretische ondersteuning. Je word uitgenodigd om de asana’s te ervaren en zelf te voelen wat het met je doet. De theoretische kennis vergroot je inzicht en begrip. Je gaat naar huis met meer inspiratie en gevoel voor kundalini yoga!

Waarom deze workshop bij Yoga Elements?

Mijn achtergrond fysiotherapeut en master manueel therapeut in combinatie met mijn ervaring als kundalini yoga leraar geeft mij de kennis en kunde om mensen meer praktische inzichten te geven.

Wijsheid komt door ervaring. Door samen de asana’s te onderzoeken leer je snel veel nieuwe dingen, wat je direct praktisch kan toepassen in je eigen yoga beoefening en lessen.

Praktische informatie

  • Duur workshop: 3 uur
  • Kosten:  65 euro (incl 9% btw).
  • Inclusief: Achteraf ontvang je een digitale hand-out met een praktische samenvatting van de workshop
  • Locatie: Op verschillende locaties in Nederland
    • Op dit moment is geen datum gepland.
  • Je ontvangt 10% korting als je lid bent van Kundalini yoga Nederland.

Heb je interesse om deze workshop te organiseren in jouw yoga studio neem dan contact op via info@yoga-elements.nl

Inschrijven voor de workshop

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.

Over Jasper Jansen

Mijn passie is om mensen te ondersteunen naar een leven in verbinding met zichzelf, vol plezier en met een open hart.

Ik heb meer dan 15 jaar ervaring met het coachen en behandelen van mensen op fysiek en mentaal vlak. Leren om te luisteren naar jezelf en daar naar te leven is vaak een hele uitdaging. Door te leren voelen wat er nodig is, en daar actie op te ondernemen kunnen we stap voor stap een mooier leven voor onszelf creëren.