Workshop: De anatomie van ademhaling

"Een praktische workshop die je meer theoretische kennis geeft over ademhaling en waarin je verschillende krachtige ademhalingstechnieken leert die je direct kan toepassen."

In deze workshop verdiepen we ons in het ademhalingssysteem en pranayama. We leren de anatomie en biomechanica van de ademhaling, doen oefeningen om onze ademhaling te optimaliseren, leren pranayama’s die invloed hebben op ons energetisch systeem en bewustzijn.

Voor wie is deze workshop?

Voor kundalini yoga leraren en kundalini yoga beoefenaren die zich willen verdiepen in ademhaling en pranayama, die beter willen begrijpen hoe het ademhalingssysteem werkt om zo zijn/haar eigen beoefening te verbeteren of om als yogaleraar betere instructies te kunnen geven aan zijn/haar leerlingen.

Hoe ziet de workshop er uit?

De workshop is een combinatie van praktische uitvoering en theoretische ondersteuning. Je word uitgenodigd om de ademhalingsoefeningen zelf te ervaren en zelf te voelen wat het met je doet. De theoretische kennis vergroot je inzicht en begrip. Je gaat naar huis met meer inspiratie en gevoel voor kundalini yoga!

Waarom deze workshop bij Yoga Elements?

Mijn achtergrond fysiotherapeut en master manueel therapeut in combinatie met mijn ervaring als kundalini yoga leraar geeft mij de kennis en kunde om mensen meer praktische inzichten te geven.

Wijsheid komt door ervaring. Door samen de ademhalingsoefeningen te oefenen leer je snel veel nieuwe dingen, wat je direct praktisch kan toepassen in je eigen yoga beoefening en lessen.

Praktische informatie

  • Duur workshop: 3 uur
  • Kosten: 65 euro (incl 9% btw)
  • Inclusief: Achteraf ontvang je een digitale hand-out met een praktische samenvatting van de workshop
  • Locatie:
    • Op dit moment is geen datum gepland.
  • Korting: Je krijgt 10% korting als je lid bent van Kundalini yoga Nederland!

Heb je interesse om deze workshop te organiseren in jouw yoga studio neem dan contact op via info@yoga-elements.nl

 

Inschrijven voor de workshop

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.

Over Jasper Jansen

Mijn passie is om mensen te ondersteunen naar een leven in verbinding met zichzelf, vol plezier en met een open hart.

Ik heb meer dan 15 jaar ervaring met het coachen en behandelen van mensen op fysiek en mentaal vlak. Leren om te luisteren naar jezelf en daar naar te leven is vaak een hele uitdaging. Door te leren voelen wat er nodig is, en daar actie op te ondernemen kunnen we stap voor stap een mooier leven voor onszelf creëren.