Workshopdag: Sterk Staan

Sterk staan

Met deze workshopdag kom je in je kracht staan, en krijg je de energie om positief in beweging kan komen.

In je kracht staan en zelfvertrouwen komt van helemaal jezelf durven zijn. Jezelf durven laten zien. Niet aanpassen, wachten op goedkeuring van anderen.

Vaak blijven we langere tijd stilstaan in ons leven, draaien we in cirkeltjes rond waarin we telkens weer hetzelfde ervaren. Soms doen we een stapje vooruit en proberen we onze uitdagingen aan te gaan, dit voelt dan vaak spannend, eng, we worden zenuwachtig, en omdat we ons comfortabel willen voelen doen we daardoor weer (vaak onbewust) een stapje terug!
Dat is heel jammer, want het feit dat het spannend is, uitdagend is, is een teken dat we bezig zijn met iets wat verandering in ons teweeg kan brengen!

Krachtige workshop

Dit is een krachtige workshopdag. Ik zal eerlijk zijn. Dit is geen workshop voor mensen die zich comfortabel willen voelen. Ik vraag jullie: FFF: Feel your F*cking Feelings! Voel wat er is en kom in actie. 

Voor wie?

Dit is een workshop voor mensen die hun innerlijke krijger wakker willen schudden. Voor als je lang genoeg hebt stil gestaan, en je nu het vuur wilt aanwakkeren dat voor positieve verandering zorgt.

Wil jij leren om meer in je kracht te staan? Te voelen hoe het is om voor jezelf op te komen, stevig te staan in wat je wilt en doet?
Dan is deze workshop echt voor jou.

"Challenge = Change"

Wat gaan we doen?

Kundalini yoga

Door krachtige kundalini yoga en meditatie schudden we oude stress en negatieve emoties van ons af. We verbinden we met ons hart en onze verlangens, en zetten we onszelf weer in onze kracht. De technieken van kundalini yoga werken door het lichaam naar onze geest.

Fysieke oefeningen

Door middel van verschillende oefeningen leer je meer in je kracht te staan en voor jezelf op te komen. Voel hoe je letterlijk sterk kan staan, hoe je je ruimte op een fijne manier kan innemen. We oefenen onze grenzen te voelen, te respecteren en aan te geven.

Creatieve opdrachten

Door verschillende creatieve opdrachten krijg je meer inzicht in jezelf. Wie je bent, en waar je voor staat. Creativiteit brengt plezier en zet ons aan tot actie! Welke inzichten en veranderingen wil jij meenemen na deze dag?

Wanneer?

De volgende datum van de workshop volgt zo gauw er meer bekend is met betrekking tot het corona virus.

Locatie: Eindhoven
Tijd: 09:00 – 17:00
Kosten: € 97,50 (inclusief thee, koekjes, maar exclusief lunch)
Deelnemers: 8-16

Inschrijven voor de workshop

Over Jasper Jansen

Mijn passie is om mensen te ondersteunen naar een leven in verbinding met zichzelf, vol plezier en met een open hart.

Ik heb meer dan 15 jaar ervaring met het coachen en behandelen van mensen op fysiek en mentaal vlak. Leren om te luisteren naar jezelf en daar naar te leven is vaak een hele uitdaging. Door te leren voelen wat er nodig is, en daar actie op te ondernemen kunnen we stap voor stap een mooier leven voor onszelf creëren.