Workshops

Onze workshops

Retraite in 1 dag: 24 juni 2023

24 juni is het zover. En deze keer op een prachtige nieuwe plek! Een fijne verbouwde boerderij, met een prachtige yogaruimte, ontspanningsruimte, een fijne tuin, kippen, en op een mooie rustige plek met natuur dichtbij.

Workshop: Kundalini yoga alignment

Wil jij meer inzicht krijgen in kundalini yoga asana’s? Wil je leren hoe je ze perfect uitvoert? Wil je leren welke gewrichten en spieren je gebruikt? Wil je je eigen beoefening verbeteren of je kennis als yogaleraar vergroten? Dan is deze workshop iets voor jou.

Workshop: Kundalini yoga en ademhaling

Wil jij leren hoe ademhaling werkt? Welke spieren en gewrichten je gebruikt? Hoe je verschillende ademhalingstechnieken kan inzetten om je bewustzijn te veranderen? Wil je je eigen beoefening verbeteren of je kennis als yogaleraar vergroten? Dan is deze workshop iets voor jou.

Over Jasper Jansen

Mijn passie is om mensen te ondersteunen naar een leven in verbinding met zichzelf, vol plezier en met een open hart.

Ik heb meer dan 15 jaar ervaring met het coachen en behandelen van mensen op fysiek en mentaal vlak. Leren om te luisteren naar jezelf en daar naar te leven is vaak een hele uitdaging. Door te leren voelen wat er nodig is, en daar actie op te ondernemen kunnen we stap voor stap een mooier leven voor onszelf creëren.