Kundalini Yoga workshop: Vernieuw je energie! 24 oktober 2021

Vernieuw je energie!

Tijdens deze fijne workshopdag maken we een diepe duik in wereld van kundalini yoga.
We gebruiken de kracht van kundalini yoga voor het verminderen van stress, het vergroten van innerlijke kracht en plezier in het leven!

Wil je jezelf een nieuwe start geven?
Ben je de verbinding met jezelf (een beetje) kwijt?
Wil je weer in je kracht komen te staan?
Wil je werken aan je fysieke en mentale gezondheid?

Dan is deze dag misschien wat voor jou.

De kracht van kundalini yoga

Kundalini yoga is de gebruiksaanwijzing voor het menselijk lichaam.
We gaan ervaren hoeveel effect en kracht kundalini yoga heeft op je lichaam en geest. De gereedschappen van kundalini yoga vermindert stress, vergroot je innerlijke ontspanning en verbinding en draagt bij aan een betere gezondheid en een sterker immuunsysteem.

Voor wie?

Deze dag is voor mensen die fysiek en mentaal een frisse start willen maken aan 2021!
We helpen je met het verminderen van stress en loslaten van oude energie. Zodat er plek is voor een nieuwe start. Na deze dag voel je je ontspannen, krachtiger en vrolijker!

Je hoeft niet uitgebreide ervaring te hebben op het gebied van kundalini yoga. Een redelijk gezondheid is gezien de soms uitdagende oefeningen gewenst.

"Adem is leven"

Wat gaan we doen?

Kundalini yoga

Kundalini Yoga noemen we wel de ‘gebruiksaanwijzing van het menselijk lichaam’. Het is een methode om onze geest en ons lichaam in optimale staat te brengen en te houden. Het houdt je geest helder, hierdoor kan je bewuster keuzes maken in het leven, het lost spanningen op, vermindert stress en geeft je de kracht en het vermogen om naar je hart te leven!

Middels kundalini yoga werken we aan de volgende onderdelen:
- Je ademhaling: In deze masterclass leer je hoe onze ademhaling ons helpt te verbinden en ontspannen. Hoe je middels een goede ademhaling jezelf gezonder maakt en je immuunsysteem versterkt.
- Het loslaten van stress: Door krachtige oefeningen en meditaties laten we onze diepe opgebouwde stress los, zodat er ruimte komt voor wat je nodig hebt!
- Je schud je innerlijke krijger wakker: Je gaat in je kracht staan. Je voelt je steviger en meer zelfverzekerd.
- Je laat je vrolijkheid opborrelen: Het leven is leuk! Sta jezelf toe te genieten en voel je speels als een kind.

Meditatie en mantra

Onderdeel van kundalini yoga is het gebruik van meditatie en mantra.

Tijdens meditatie leren we onze geest te focussen, zodat de geest helder en opgeruimd is. Het helpt met het doorbreken van negatieve patronen en het loslaten van datgene dat ons niet (meer) dient. We worden meer neutraal en intuïtief, zodat je meer verbinding voelt met jezelf en keuzes kan maken die bij je passen.

Door mantra’s te zingen verandert onze mentale staat. Een mantra heeft een bepaalde vibratie, onze geest en lichaam reageert op deze vibratie waardoor er een verandering plaats vindt. Mantra zingen is heel erg ontspannend, verbetert ons immuunsysteem, en helpt je om te verbinden met je emoties waardoor je oude energie kan loslaten en de energie beter kan doorstromen in je lichaam.

Wanneer?

Datum: 24 oktober 2021
Locatie: Wettenseind 4 Nuenen: De verbindende factor.
Tijd: 09:00 – 17:00
Kosten: 97,50 (inclusief thee, koekjes, maar exclusief lunch)
Deelnemers: 8-10

Inschrijven voor de workshop

Over Jasper Jansen

Mijn passie is om mensen te ondersteunen naar een leven in verbinding met zichzelf, vol plezier en met een open hart.

Ik heb meer dan 15 jaar ervaring met het coachen en behandelen van mensen op fysiek en mentaal vlak. Leren om te luisteren naar jezelf en daar naar te leven is vaak een hele uitdaging. Door te leren voelen wat er nodig is, en daar actie op te ondernemen kunnen we stap voor stap een mooier leven voor onszelf creëren.