Workshops

In je

Kracht

Staan!

In je kracht staan:

Wanneer? April 2020 (datum volgt nog)

Met deze workshop kom je in je kracht staan, en krijg je de energie om positief in beweging kan komen.

Nu is de tijd om in actie te komen. Niet later als je groot bent 😉

In je kracht staan en zelfvertrouwen komt van helemaal jezelf durven zijn. Jezelf durven laten zien. Niet aanpassen, wachten op goedkeuring van anderen. Wat wil jij en wie ben jij?

Vaak blijven we in ons leven hangen, draaien we in cirkeltjes rond waarin we telkens weer hetzelfde ervaren. Soms doen we een stapje vooruit en proberen we onze uitdagingen aan te gaan, dit voelt dan vaak spannend, eng, we worden zenuwachtig, en omdat we ons comfortabel willen voelen doen we daardoor weer (vaak onbewust) een stapje terug!
Dat is heel jammer, want het feit dat het spannend is, uitdagend is, is een teken dat we bezig zijn met iets wat verandering in ons teweeg kan brengen!
Het feit dat het moeilijk is, is het teken dat je iets anders aan het doen bent dan je altijd hebt gedaan.

Een authenthiek mens is een mens in zijn kracht.

Mijn vraag voor je: Wat wil je veranderen in je leven? Wat wil je achter je laten? Wat nieuws wil je uitnodigen in je leven?
Kan je voelen wat het met je doet? Het gevoel is altijd de grootste uitdaging. De uitdaging is wat we nodig hebben om te veranderen. De uitdaging geeft je de motivatie om te veranderen.

Challenge=Change

Dit is een krachtige workshopdag. Ik zal eerlijk zijn. Dit is geen workshop voor mensen die zich comfortabel willen voelen. Ik vraag jullie: FFF: Feel your F*ching Feelings! Sat Nam: Waarheid is mijn identiteit.

Dit is een workshop voor mensen die hun innerlijke krijger wakker willen schudden! Voor als je er klaar mee bent om jezelf minder te maken dan je bent, dit is voor als je het leven bij zijn lurven wilt grijpen, jezelf laten zien in al wie je bent!

Wat gaan we doen:

  • Door krachtige kundalini yoga schudden we oude stress en negatieve drukkende emoties van ons af, verbinden we met ons hart en onze verlangens, en zetten we onszelf in onze kracht!
  • Fysieke oefeningen/dans/bodywork: Door middel van vrij bewegen/dans en fysieke oefeningen gaan we voelen wat het is om in onze kracht te staan. Om voor onszelf op te komen.
  • Tekenen: Op papier gaan we ervaren hoe het is om je ruimte te pakken, en tekenen we onszelf in onze kracht!
  • Door speelsheid en creativiteit ervaar je plezier en geniet je van het leven!
  • Meditatie: Verbind met je essentie, je hart en je ziel.

Wanneer?

April 2020
locatie: Locatie: Studio Harri Nam, Christinastraat 2a, Eindhoven (barak links op het schoolplein).
Tijd: 09:00 – 17:00
Kosten: 97,50 (inclusief thee, koekjes, exclusief lunch).
Meld je nu samen met iemand anders aan en betaal maar voor 1 persoon! (dus 2 voor de prijs van 1!).
Deelnemers: 8-16

%d bloggers like this: