Upgrade jouw yoga practice en doorbreek blokkades!

Wil je een persoonlijk yoga en meditatie programma gericht op jouw doelen?

Als ik een yogales geef, dan kies ik zorgvuldig een onderwerp uit om verder uit te diepen en om mensen een bepaalde ervaring te geven. En veelal zijn deze lessen zeer waardevol voor mijn yogastudenten.

Voor elke yogastudent is elke les een persoonlijke ervaring. Soms past de les precies bij wat je op dat moment nodig hebt, en soms wat minder.

Maar zou het niet geweldig zijn als je precies die yoga en meditatie kan doen waar jij persoonlijke het meeste aan hebt op dat moment?

Wil je hier meer over weten lees dan verder..

Om uit te leggen hoe dat kan, moet ik eerst beginnen bij de basis.

Over het algemeen identificeren mensen zich met hun fysieke lichaam, en soms ook met hun geest of met hun ziel.

Maar in kundalini yoga beschrijven wij de mens als gemaakt van 10 lichamen; Het fysieke lichaam, drie mentale lichamen, en 6 energie lichamen. Elk van deze lichamen heeft een specifieke kwaliteit dat zich kan manifesteren als het lichaam in zijn kracht staat, of specifieke zwaktes als het dit lichaam niet in zijn kracht staat.

Hoe beter de balans is tussen jouw 10 lichamen, hoe beter je je voelt, en hoe meer je in je kracht staat.

In kundalini yoga kan je onderzoeken welke van je 10 lichamen uit balans zijn. En door specifieke yoga en meditatie werken we aan het vergroten van deze interne balans.

Door hier aan te werken maken onszelf fysiek en mentaal sterker.

 

Ik heb mij het laatste jaar enorm verdiept in wat deze kundalini yoga numerologie voor ons kan betekenen.

De nummers vertellen je over je ziel, je karma, je kwaliteiten, je uitdagingen en je pad.

Ze geven je inzicht in waar je het beste aan kan werken om zo het pad te bewandelen dat bij echt bij je past.

En het mooie is, ze geven je ook inzicht in welke yoga, meditatie, en andere beoefeningen jou helpen om jezelf te ontwikkelen, om je te helpen in je kracht te staan en meer te genieten van het leven.

Daarom bied ik deze zomer een manier aan om jouw persoonlijke yoga practice te verdiepen. Ik gebruik je numerologie om te onderzoeken waar jouw kansen liggen om jezelf verder te ontwikkelen. We kiezen specifieke yoga en meditaties waardoor je sneller en gerichter werkt aan je blokkades, zodat je jouw talenten beter in de wereld kan zetten en je eigen pad kan bewandelen.

Dit doe ik middels 3 persoonlijke sessies van 1,5 uur. Live of online!

Wat krijg je:

  • 3 persoonlijke yoga coaching sessies van 1,5 uur.
  • Een persoonlijk yoga en meditatieprogramma gericht op jouw doelen.
  • Tussen de afspraken door feedback en evaluatie van het programma via email.
  • Tips hoe je ook in je dagelijks leven kan werken aan jouw doelen.
  • Meer inzicht in jezelf op het gebied van je leerpunten en uitdagingen, en hoe je jouw kwaliteiten het beste kan ontplooien en inzetten.

Kosten: 300 euro exclusief 9% btw.

Heb je interesse? Of wil je meer weten?

Neem dan contact met me op!

Jasper

info@yoga-elements.nl

06-28761413

Wat anderen zeggen over Transformatie coaching

Foto Angela voor website1

Angela

Coaching gehad in 2022

"Jasper is een betrokken en betrouwbare coach. Vanuit zijn intuïtie, kennis en vaardigheid weet hij over te brengen wat belangrijk is voor mij. Niet alleen praten over, maar ook leren om bij je gevoel te komen en dat ook durven toe te laten.

Zijn coachingsopdrachten, Kundalini yoga en meditatie geven mij de kracht om te veranderen, verbinding te maken en mijn hart te volgen."

Marguerite TUe foto nieuwe website

Marguerite

Coaching gehad in 2020

"Jasper is een fijn mens, voelde me meteen ‘thuis’ bij hem. Hij coacht zeer kundig, relaxed en empathisch. Hij gebruikt geen ‘trucjes’ maar voert echte gesprekken en combineert deze op een prettige manier met yoga en meditatie wat enorm helpt om tot inzichten te komen.

Hij geeft me waardevolle handvatten, respecteert mijn tempo maar spoort me wel aan tot actie en doorpakken. Het past me als een comfortabele jas. Gun jezelf een traject met Jasper, je wordt er een blij mens van!"

dansen

Mike

Coaching gehad in 2019

"Het intakegesprek ervoer ik als erg prettig. Dat kwam vooral omdat Jasper een warm persoon is en goed naar je luistert, waardoor we al snel op één lijn zaten. De coachingsgesprekken heb ik als zeer prettig ervaren, zeker omdat ik vond dat er een soort samenwerkingsverband was.

De coachingsgesprekken zijn voor mij verhelderend geweest, zij hebben een aantal zaken bevestigd en ik heb daardoor meer inzichten gekregen. Hierdoor ben ik weer een stapje verder gekomen in mijn persoonlijke ontwikkeling."

Wist je dat:

Goed om te weten:

  • Heb je nog vragen? Dan kun je direct contact opnemen via info@yoga-elements.nl.
  • Volg mij ook op instagram! Klik op de link onderaan deze pagina.

Warme groet, Jasper

fotojasperbedankpagina's1